Στην αντεπίθεση βγήκε ο Σον Πεν, μετά το σάλο που προκλήθηκε από το «ατυχές» - όπως χαρακτήρισαν κάποιοι ανόητοι -  αστείο που έκανε στον φίλο του και πρώην συνεργάτη του, Alejandro Gonzalez Inarritu, κατά την απονομή του Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Ανοίγοντας τον φάκελο και κοιτάζοντας το όνομά του νικητή, Alejandro Gonzalez Inarritu, ο χολιγουντιανός σταρ είπε: «Ποιος έδωσε σ΄αυτό το κάθαρμα την πράσινη κάρτα του;».

Ο Πεν που είχε συνεργαστεί με τον Μεξικανό σκηνοθέτη το 2003, στην ταινία «21 γραμμάρια», φυσικά  έκανε χιούμορ επιδιώκοντας να καταδείξει τον ρατσιστικό χαρακτήρα της αμερικάνικης κοινωνίας, αλλά το αστείο του προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση  χρηστών των social media. Πολλοί χαρακτήρισαν το αστείο «προσβλητικό και ρατσιστικό»,  «αηδιαστικό» και «φρικτό».

Απαντώντας στους επικριτές του, ο Σον Πεν είπε στο Associated Press: «Είμαι πάντα έκπληκτος με την κατάφωρη βλακεία που επικρατεί!» και συνέχισε: «Δεν έχω σκοπό να πω καμία συγγνώμη. Στην πραγματικότητα, έχω ένα μεγάλο γαμώτο για ... κάποιον που είναι τόσο ανόητος ώστε να μην καταλάβει την ειρωνεία μου, όταν έχει να κάνει με μια χώρα που είναι τόσο ξενοφοβική!». Και κατέληξε λέγοντας: «Υπάρχει μια άλλη αίσθηση του χιούμορ που έχουμε μεταξύ μας», είπε ο Πεν.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.