Πρόσκληση προς τα μέλη και φίλους της απευθύνει η Πρωτοβουλία Θερμαϊκού αύριο Τετάρτη στα γραφεία της για συζήτηση για το 3ο μνημόνιο που καλείται να επωμιστεί ο ελληνικός λαός μετά την ψήφισή του από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των προθύμων.
Η ανακοίνωση:

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού να παραβρεθούν αύριο Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 8 μμ στο στέκι της συλλογικότητάς μας (Ησιόδου 2 & Ξενίου Διός).


Κύριο θέμα συζήτησης η τρέχουσα πολιτική συγκυρία ενόψη της ψήφισης του 3ου μνημόνιου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Θα υπάρξει ενημέρωση για το πρόγραμμα «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD)» καθώς και οι όροι και προϋποθέσεις για ένταξη στο πρόγραμμα των ωφελουμένων στο οποίο συμμετέχει ενεργά η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.