Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού τα κατάφερε. Και μαζί της και όλοι οι εθελοντές που συμμετείχαν στο ταχύτατο μοίρασμα ενός τόνου συσκευασμένου φρέσκου υγράλατου μπακαλιάρου.
Η πρωτοβουλία μέσα σε ελάχιστες ώρες διέθεσε περίπου 500 κιλά σε πακέτα των 800 γρ. περίπου έκαστο. Είχε στηθεί από νωρίς η απαραίτητη γέφυρα κι επικοινωνία με τις ομάδες εθελοντών και οικογενειών ώστε να φτάσει στα οικογενειακά ψυγεία χωρίς να διακινδυνεύσει η ποιότητα του προϊόντος.

Ο μπακαλιάρος αποτέλεσε χορηγεία προς το τμήμα Αγγελοχωρίου του "Άρτος και δράση" που είχε και τον γενικό σχεδιασμό της διάθεσης.
Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλια Πολιτών Θερμαϊκού ευχαριστεί το τμήμα Αγγελοχωρίου του "Άρτος και Δράση" για την άψογη συνεργασία που είχε σαν αποτέλεσμα την βοήθεια πλήθους οικογενειών που παρέλαβαν τα τρόφιμα.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:
Στο στέκι της Πρωτοβουλίας (Ησιόδου 2 & Ξενίου Διός, Περαία) καθημερινά από τις 6 έως τις 8 μμ συνεχίζεται η καταγραφή των ωφελουμένων στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας απόρων (ΤΕΒΑ). Ως γνωστό η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών λήγει στις 5 Αυγούστου.
Για επιπλέον πληροφορίες στο τηλ. 6948482008
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.