Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 μέλη της ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ επισκέφτηκαν στην Ειδομένη το χώρο όπου βρίσκονται οι πρόσφυγες με σκοπό να μοιράσουν το υλικό πρώτων αναγκών που συγκεντρώθηκε κατά την περίοδο 30/8 έως 4/9.

Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουμε την κατάσταση που συνάντησαν. “ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΝΟΣ! ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ! ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ! ”. 

Η εικόνα των δίδυμων 20 ημερών με την 16χρόνη μητέρα τους που ήρθε κλαίγοντας στο σταθμό μας και έφυγε χαμογελώντας θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη ολων των μελων που ηταν εκει... 
Η αμοιβή της ομάδας μας είναι το THANK YOU που άκουγαν από όλους. 

Με τη σειρά μας, εμείς της ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ , θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επιχειρηματίες του δήμου μας που στήριξαν την προσπάθειά μας και τον κόσμο που αγκάλιασε την αποστολή αυτή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας!!!!




Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.