Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη, 24 και 25 Σεπτέμβρη, η Ανεξάρτητη θεατρική ομάδα "Φύρδην - Μίγδην" βγαίνει από τα στενά όρια του Δήμου Θερμαϊκού. Ανεβάζει σε δύο παραστάσεις, στο  κινηματοθέατρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στην Θεσσαλονίκη και στο δημοτικό κινηματοθέατρο ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΝΩΤΗΣ στο Δήμο Αμπελόκηποι - Μενεμένης, την παράσταση "Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη.
Την παράσταση χαρήκαμε το καλοκαίρι στην Μηχανιώνα και προτρέπουμε τους θετρόφιλους  Θεσσαλονικείς να μην την χάσουν.


Οι «Εκκλησιάζουσες» στη Θεσσαλονίκη, 24/9


Η ανεξάρτητη θεατρική ομάδα «Φύρδην Μίγδην» σας προσκαλεί στην παράσταση «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, ώρα 9 μ.μ. στο κινηματοθέατρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ απέναντι από τον Λευκό Πύργο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 1ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων "ΘΥΜΕΛΗ" που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η θεατρική ομάδα «Φύρδην Μίγδην» επιλέχθηκε να συμμετάσχει στην 1η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων μέσα από μια πληθώρα ερασιτεχνικών θιάσων από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και εκπροσωπεί περήφανα το δήμο Θερμαϊκού. Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό. Σας περιμένουμε!

Οι «Εκκλησιάζουσες» στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, 25/9

Η ανεξάρτητη θεατρική ομάδα «Φύρδην Μίγδην» σας προσκαλεί στην παράσταση «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, ώρα 9 μ.μ. στο δημοτικό κινηματοθέατρο ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΝΩΤΗΣ του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ο οποίος προσκάλεσε την ομάδα να παρουσιάζει την παράσταση στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Χαλκίδεια" που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο. Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό. Σας περιμένουμε!

Σχετικές αναρτήσεις:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.