Η Εφηβική ομάδα Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης παρουσιάζει την σπαρταριστή παράσταση «Ένα καπέλο από ψάθα Ιταλίας » του Ευγένιου Λαμπίς στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης 20:30 και γενική είσοδο 3 €.

Σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Τσάκου, χορογραφία της Ελένης Συνδίκα, σκηνοθετική επιμέλεια Σοφίας Ιεροδιακόνου και ηχοφωτιστική κάλυψη του Γρηγόρη Μόσχου.



Λίγα λόγια...

Μια μέρα στο Παρίσι έρχονται τα πάνω- κάτω! Σπίτια κλείνουν, μαγαζιά κατεβά­ζουν ρολά, γάμοι ακυρώνονται, υπολήψεις αμαυρώνονται! Όλοι βρίσκονται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και η αγω­νία κορυφώνεται! Κι όλα αυτά γιατί ένα άλογο, στο δάσος της Βουλώνης, μασού­λησε κατά λάθος ένα καπέλο από ψάθα Ιταλίας, μιας κυρίας, που «ψιλοκουβέ­ντιαζε» πίσω από ένα θάμνο με ένα λο­χαγό του Γαλλικού Στρατού της Αφρικής. Ένα τρισχαριτωμένο ερωτικό γαϊτανάκι, μια σπαρταριστή φάρσα για την κοινω­νική υποκρισία και την ανύπαρκτη ηθική της αστικής τάξης του Παρισιού…

Παίζουν :

Κατερίνα Αστεριάδου, Κώστας Βερβέρης, Σταυρούλα Γίδαρη, Αλέξαν­δρος Δημόπουλος, Αναστασία Ζαχαρο­πούλου, Δέσποινα Καρακάτση, Βαγγέλης Καραμπάσογλου, Γιώργος Καρυπίδης, Μι­χάλης Κλαπανάρας, Γεωργία Μακρίδου, Χρήστος Μακρυγιάννης, Τηλέμαχος Μαρ­μαράς, Μιχάλης Πέτκογλου, Άννα Ρίζου, Χριστίνα Τορουνίδη, Δημήτρης Χαλκιάς.

………………………………………………………………………………………………….

Καλλιτεχνική διεύθυνση θεάτρου: Θεόφιλος Λάλος
Επιμέλεια έντυπου υλικού: Σοφία Ιεροδιακόνου

Πληροφορίες  στη Γραμματεία του Π.Κ.Θ. 

Τηλ:  2310 461 655  |  2310 463 423
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.