Στις μέρες των γιορτών υπήρξε διαμαρτυρία από την παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση" προς τον "Ακτιβιστή" για ανακριβή ανάρτηση. Είχαμε γράψει ότι μόνο η Συμπολιτεία καταψήφισε στη συνεδρίαση της 11ης Νοεμβρίου του 2015 τα δημοτικά τέλη, που παρέμειναν από τον κ. Μαυρομάτη στα δυσθεώρητα ύψη που τα είχε ανεβάσει αρχικά η προηγούμενη διοίκηση Αλεξανδρή.

Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια που είναι πως και η Λαϊκή Συσπείρωση ψήφισε αρνητικά στην διατήρηση των τελών για τις κατοικίες και καταστήματα. Δυστυχώς το λάθος έγινε από παρανόηση δική μας και ίσως οφείλεται στην διαφοροποίηση που έγινε από την κ. Μόραλη που αισθάνθηκε δικαιωμένη και ψήφισε θετικά  στην περαιτέρω αύξηση των τελών στα σούπερ μάρκετς και στις τράπεζες.

Για την αποκατάσταση δημοσιεύουμε το αίτημα της:

Ανακοίνωση - διαμαρτυρία της Λαϊκής Συσπείρωσης προς το blog Ακτιβιστής¨.

Καλούμε το blog ¨Ακτιβιστής¨ να προχωρήσει σε άμεση διάψευση της πληροφορίας που δημοσίευσε σε ανάρτησή του, με ημερομηνία 17/12/2015 και τίτλο ¨Σοβαρά εκτεθειμένος ο δήμαρχος ...¨.

Στο εν λόγω δημοσίευμα γράφεται ότι η ¨Συμπολιτεία Θερμαϊκού¨ ήταν η μόνη παράταξη που καταψήφισε την εισήγηση της διοίκησης για τα δημοτικά τέλη. Παρόλο που τα ηχητικά ντοκουμέντα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου που τα επικαλείται, παραθέτοντάς τα, αποδεικνύουν την καταψήφισή της από τη Λαϊκή Συσπείρωση¨ .

Ουδέποτε έχουν ψηφιστεί από την ¨Λαϊκή Συσπείρωση¨ ανταποδοτικά τέλη και άλλοι φόροι αντίθετα η πάγια θέση μας είναι η μείωση έως την κατάργηση τους.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.