Όπως μας πληροφορεί με δελτίο τύπου ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Φεστερίδης, στα πλαίσια των δράσεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου δημιουργήθηκε φέτος, για πρώτη φορά, ομάδα αντιρρύπανσης σε πολυσύχναστες ακτές του Δήμου Θερμαικού, η οποία αποτελείται από 10 άτομα, αιρετούς και υπαλλήλους του Δήμου.

Σήμερα, Τετάρτη 30/03/16, πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση της ομάδας, το θεωρητικό μέρος της οποίας διεξήχθη στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στους Ν. Επιβάτες και το πρακτικό μέρος της στην παραλία της Ν. Μηχανιώνας, μπροστά στο λιμάνι, παρουσία και εκπροσώπου του Λιμενικού τμήματος Μηχανιώνας.

Ο Δήμος Θερμαικού έχει ήδη προμηθευτεί τα απαραίτητα υλικά (απορροφητικά ρολά κ μαξιλάρια, απορροφητικό φράγμα, κλπ) για την αντιμετώπιση τυχόν περιστατικών ρύπανσης μικρής έκτασης από πετρελαιοειδή.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.