Σήμερα Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 στις 9 το βράδυ μπορείτε να παρακολουθήσετε με ελεύθερη είσοδο συναυλία της ορχήστρας σαξοφώνων του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης.


“ Η ζωή είναι ωραία”

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Θεόφιλος Σωτηριάδης
Τραγούδι: Μαρία Κονδυλίδου | Αρσένιος Γαβριηλίδης
Ενορχηστρώσεις: Λίζα Κωνσταντοπούλου

Ίσως η μοναδική αμιγής ορχήστρα σαξοφώνων στην Ελλάδα, οι “ΚουΚλουξΣαξ” αποτελούν μια ανοιχτή κοινότητα “εραστών” του σαξοφώνου κάθε ηλικίας, τεχνικού επιπέδου και αισθητικής.
Με έδρα το Δημοτικό Ωδείο Θέρμης, οι ΚουΚλουξΣαξ επιδιώκουν να μοιραστούν το αγαθό της τέχνης τους με ολόκληρο τον κόσμο και ιδιαίτερα με όσους –για διάφορους λόγους- δεν έχουν πρόσβαση στους συμβατικούς χώρους συναυλιών.
Συνεργασίες όπως αυτή με το Λουκιανό Κηλαϊδόνη, τoυς Club de Belugas αλλά και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σηματοδοτούν την εννιάχρονη δράση τους.


Στη βάση της μακρόχρονης συνεργασίας με τη Λίζα Κωνσταντοπούλου στις ενορχηστρώσεις και τη Μαρία Κονδυλίδου και τον Αρσένιο Γαβριηλίδη  στο τραγούδι, οι ΚουΚλουξΣαξ παρουσιάζουν  διάσημες μελωδίες από μιούζικαλ και κινηματογράφο υποδεχόμενοι με μουσικά χρώματα και αισιοδοξία την άνοιξη.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.