Η Θεατρική Ομάδα Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης «Θεάτρου Όραμα» παρουσιάζει τους «Βάτραχους » του Αριστοφάνη την Κυριακή 10 και Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης.
Το έργο ανεβαίνει σε διασκευή του Γιάννη Καλατζόπουλου και σκηνοθεσία του Θεόφιλου Λάλου

Ώρα έναρξης παραστάσεων 20:30
Προπώληση εισιτηρίων: 4€ | Τιμή εισόδου: 6€

Τη σκηνογραφία υπογράφει η Μαρία Καβαλιώτη, στο πιάνο και τη διδασκαλία τραγουδιών ο Άγγελος Τσανακάς, για τη χορογραφία υπεύθυνη είναι η Ελένη Συνδίκα και την  ηχοφωτιστική κάλυψη επιμελήθηκε ο Γρηγόρης Μόσχου





Λίγα λόγια...

Το θέατρο πάει κατά διαόλου. Οι άνθρωποι μαγεμένοι από την τηλεόραση, σταμάτησαν να σκέφτονται κι έγιναν χαζοχαρούμενα βατράχια. Ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο κι ο θεός Διόνυσος -προστάτης της Τέχνης του Θεάτρου- είναι απελπισμένος.

Αποφασίζει λοιπόν να κατέβει στον Άδη, ντυμένος Ηρακλής, μαζί με τον υπηρέτη του Ξανθία και τον γάιδαρό τους για να φέρει πάλι πίσω στη ζωή τους μεγάλους ποιητές του θεάτρου μας, τον Αισχύλο και τον Ευριπίδη, ώστε να ξανακάνουν τους ανθρώπους όπως πρώτα: ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! Μια απολαυστική κωμωδία που όποιος την αγνοήσει... Χάνει!!!


Παίζουν :

Γρηγόρης Σούγγαρης, Θεόφιλος Λάλος, Ηλίας Μπερμπέρης, Βάντα Ερμείδου, Τζένη Σταθοπούλου, Γιάννης Λάσκος, Νίκος Γραμματικόπουλος, Δημήτρης Δήμου, Σμαρώ Τσιφουτίδου, Τάνια Βρατσκίδου, Ντίνα Ντισλή, Σοφία Ιεροδιακόνου, Βασιλική Φακή, Μαρία Τριανταφυλλίδου, Παναγιώτης Παπαντωνίου.

Καλλιτεχνική διεύθυνση θεάτρου: Θεόφιλος Λάλος
Επιμέλεια έντυπου υλικού: Σοφία Ιεροδιακόνου
Πληροφορίες | κρατήσεις & εισιτήρια στη Γραμματεία του Π.Κ.Θ.
Τηλ: 2310 461 655 | 2310 463 423
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.