Μια γυναίκα οδηγός αγνοείται από χθες αργά το βράδυ στην περιοχή της Ν. Μηχανιώνας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου τα έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν μέχρι και αυτή την ώρα την περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες επισημαίνουν ότι είχε εγκλωβιστεί με το αυτοκίνητό της στις λάσπες με την ίδια να επιχειρεί να βγει από αυτό. Ωστόσο, λίγο αργότερα συγγενείς και άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν το όχημα της 60χρονης, όχι όμως και την ίδια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δηλωθεί η εξαφάνισή της από τον σύζυγό της στην αστυνομία, ενώ έχει συσταθεί ομάδα 11 ατόμων από την Πυροσβεστική, οι οποίοι ''χτενίζουν'' την περιοχή για τον εντοπισμό της.

Παράλληλα, η δυνατή βροχόπτωση συνεχίζεται με πολλές περιοχές της του δήμου Θερμαϊκού να έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.


* Η  φωτο από την θαλάσσια περιοχή της Αγίας Τριάδας σήμερα το πρωί
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Είναι τόση η στεναχώρια μου και ο πόνος μου, που πραγματικά δεν έχω περιθώρια ώστε να σκεφτώ να αποδώσω ευθύνες σε κάποιον. Εκείνο που θέλουμε όλοι μας σε πολύ δύσκολες καταστάσεις, είναι ένα πρόσωπο που να μας κοιτάξει και να μας πει
    - Μη φοβάσαι εγώ είμαι εδώ να σε βοηθήσω.

    (και φυσικά δεν μιλώ για συγγενείς και φίλους που είναι δεδομένοι, αλλά για την πολιτεία, τις Τράπεζες, την Εφορία, κλπ. που έρχεται ΕΝΦΙΑ, ΔΟΣΕΙΣ, ΝΕΡΟ, ΡΕΥΜΑ. Πως θα τους πληρώσουμε, πως, πως)

    Θεέ μου, βοήθα με, όπως πάντα στα τόσα που πέρασα. Δώσμου δύναμη για τα παιδιά μου και υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.