Η παράνομη  ή στις παρυφές της νομιμότητας υλοτομία, είτε με σκοπό την θέρμανση είτε ως προϊόν αυθαιρεσίας είτε ως "άπλωμα" των επιδιώξεων επιχειρηματιών δεν είναι φαινόμενο που παρουσιάζεται μόνο στον Θερμαϊκό. Ενδημεί πανελλαδικά. Αλλά σε άλλους δήμους προφανώς αντιμετωπίζεται διαφορετικά.
Διαβάζουμε στην αυτοδιοίκηση πως μετά από αυτοψία του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Σταύρου Βοιδονικόλα, μεταξύ των οδών Φίλωνος και Ακτή Μιαούλη στον πεζόδρομο της Σωτήρος Διός, διαπιστώθηκε ότι είχαν υλοτομηθεί παράνομα δέκα δένδρα, χωρίς να έχουν ενημερωθεί εκ των προτέρων οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά. Συγκεκριμένα, τα δένδρα βρίσκονταν κατά μήκος και έξω από την περίφραση του Τινάνειου Κήπου, μεταξύ του Ι.Ν. του Αγίου Σπυρίδωνα και του Τινάνειου Κήπου.





Από την πλευρά του ο δήμος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων, προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι της παράνομης υλοτομίας.

kommena-dentra2_aftodioikisi
kommena-dentra3_aftodioikisi
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.