Νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενη επιβατική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ στην Ημαθία. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, πρόκειται για 18χρονη φοιτήτρια που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της ύστερα από το χαμό του φίλου της πριν λίγες εβδομάδες με τον ίδιο τρόπο.

Το συμβάν διαδραματίστηκε τη νύχτα της Παρασκευής ανάμεσα σε Παλαιοχώρι και Αλεξάνδρεια. Επισήμως, μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε αναγνωριστεί η σορός της γυναίκας, ενώ οι Αρχές περισυνέλεξαν από το σημείο προσωπικό έγγραφο το οποίο φέρεται ότι ανήκει στη 18χρονη.

Το τρένο εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Φλώρινα, ενώ οι επιβάτες του είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με το alexandreiamou.gr, πρόκειται για τη φίλη 17χρονου που τον Σεπτέμβρη φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στις σιδηροδρομικές ράγες με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα από διερχόμενο τρένο.

Κατά το δημοσίευμα, η άτυχη κοπέλα δεν άντεξε το χαμό του φίλου της και αποφάσισε να τον ακολουθήσει.

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.