Ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα ανέβασε προκειμένου να επεξηγήσει αναλυτικότερα τους λόγους της παραίτησής του από το Τοπικό Συμβούλιο Περαίας ο σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Καλαμίδας.
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως επίλογος μια παραίτησης, ο ίδιος το τιτλοφόρησε "Συγνώμη για όσα δεν κατάφερα". Το αναρτούμε προκειμένου να ενημερωθούν οι δημότες, κύρια της Περαίας.
Όπως είχαμε σχολιάσει και στην επιστολή παραίτησης που είχε δημοσιεύσει, αν κάτι πρέπει να σημειωθεί στην πράξη είναι πρωτίστως η αμεσότητα και η ευθύτητα παρουσίασης των λόγων παραίτησης, που δεν κρύφτηκαν πίσω από ένα θολό και πολυφορεμένο σλόγκαν " παραίτηση για προσωπικούς λόγους - τελεία."

Ακούστε το βίντεο:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. kvstasoy.dinvsynxaritiria.eimaienasfilosoy.poy.kauymerina.meilao.metonkosmo.poy.einaipoly.deisaresthmenos.den.geinetai.tipota.ston.dhmo.mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.