Μετά από παραίτηση, για προσωπικούς λόγους, της τοπικής συμβούλου Ν. Επιβατών κας Κλεοπάτρας Κυριακίδου, που είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό ΘερμαΓικός την θέση της καλείται να καταλάβει ο πρώτος επιλαχών κ. Γιάννης Κοριτσίδης, που πρόκειται να ορκιστεί τις επόμενες μέρες.

Ευχόμαστε στον φίλο κ. Κοριτσίδη συγχαρητήρια και επιτυχή εκτέλεση των νέων του καθηκόντων.

Με την ίδια διαδικασία αναπλήρωσης τη θέση του παραιτηθέντος τοπικού συμβούλου Περαίας κ. Κωνσταντίνου Καλαμίδα θα κληθεί τις επόμενες μέρες να καλύψει η επιλαχούσα κ. Ευστρατία Σουραβλά.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ .ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Δ.Κ. ΝΕΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ . ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΙΤΣΙΔΗΣ - ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.