Η εκδήλωση παρουσιάζεται από την θεατρική μας ομάδα"Φύρδην Μιγδην" , σε συνεργασία με την βραβευμένη χορωδία της Επανομής . Θέλοντας να βιώσουνε όσο πιο πολλοί άνθρωποι το πνεύμα των Αγίων Ημερών του Πάσχα και ταυτόχρονα να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στον χώρο του πολιτισμού, παρουσιάζουμε για δεύτερη φορά το δρώμενο αυτό που αφορά στον πόνο της μάνας που χάνει τον μονάκριβό της. 

Η μάνα Παναγιά μέσα από την θρησκευτική μας παράδοση και η κάθε μάνα , όπως παρουσιάζεται στον επιτάφιο του Γιάννη Ρίτσου. Το δρώμενο περιλαμβάνει τα Εγκώμια του Πάσχα ερμηνευμένα από ιεροψαλτες , τραγουδια από τον "Επιταφιο" του Γιαννη Ριτσου ερμηνευμενα απο την χορωδία Επανομής και απαγγελίες ποιημάτων του Γιάννη Ρίτσου, του Κώστα Βάρναλη καθώς και δημοτικών που αναφέρονται στις Άγιες αυτές ημέρες.

Σας περιμένουμε!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.