Εξέδρες, φιλιά και  ικανοποίηση στα εγκαίνια ενός έργου που το πλήρωσαν οι δημότες και δίδει υπεραξία σε ιδιοκτησίες του στρατού.
Με την παρουσία όλων των εξουσιών (δήμαρχος στρατηγός, μητροπολίτης) εγκαινιάστηκε ο πεζόδρομος των 170 μέτρων μπροστά στα ΚΑΑΥ της Αγίας Τριάδας, ο οποίος λουλουδοστολισμένος (σε αντίθεση με την κεντρική πλατεία της Περαίας που την έχουν καταλάβει τα αγριόχορτα) διατείθεται για περιπάτους ή διάβαση ποδηλατιστών. Ομορφότερος σαφώς (αφού κόστισε γύρω στα τριακόσια χιλιάρικα) αλλά με την ίδια χρησιμότητα που είχε και πριν την ανάπλασή του.
Ίσως γι' αυτό οι εναγκαλισμοί ευχαρίστησης και φιλιά μεταξύ στρατιωτικών και δημοτικής αρχής (στη φωτο ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γ. Μαυρομάτη και ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ., Αντιστράτηγος κ. Αλκιβιάδης Στεφανής). Θα χαρακτηρίζαμε ώς ιδιαίτερα εύστοχο τον σχολιασμό φίλου στο fb για τον ασπασμό: "κι εγώ θα τον φιλούσα τον δήμαρχο αν έριχνε 300.000 ευρώ μπροστά από το σπίτι μου για να παίζουν ασφαλή τα παιδιά μου το καλοκαίρι!"

Τώρα πλέον αναμένουμε τα επόμενα εγκαίνια βιτρίνας, αυτά του μνημείου στη θέση του πρώην οικοπέδου του Συνεταιρισμού που μεταλλάχτηκε με τη βοήθεια τσιμένου από πάρκινγκ που ήταν στην πρότερη κατάστασή του.

 Δύο ψαλίδια για ταυτόχρονο κόψιμο της κορδέλας



 Ο δήμαρχος περιχαρής παραδίδει το έργο στην τελετή εγκαινίων

 Δημοτικοί σύμβουλοι σπεύδουν να απαθανατιστούν κατά την σημαντική αυτή μέρα των εγκαινίων

 Πλήθος ιερωμένων ευλόγησαν το έργο



* Οι φωτο είναι παρμένες από τον τοίχο του Αντώνη Ζαβέρκου

Χρησιμοποίησαν και την ίδια πινακίδα, όπως και πριν την ανάπλαση "ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ"



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

17 comments:

  1. ΠΑΠΑΡΙΕΣ, αλλαξοκωλιές, φούμαρα και υποκρισία! Ουδέν έτερο σχόλιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χοντροπαπαδαριό τι ευλόγησε; Να έχουν καλή τύχη οι ποδηλάτες, μην τύχει και πέσει κανένας τους, όπως κάποτε το ζαβό όταν προσπάθησε να αλλάξει ταχύτητα στο ποδήλατό του εν κινήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια τι γιορτάζει ο δημόσιος υπάλληλος που ασπάζεται τον δήμαρχο; Μήπως τα "εγκαίνια" ενός "έργου" που μας θυμίζει το ..."ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι΄έχουνε γίνει ροζ...", μιας και τίποτε δεν άλλαξε στην χρήση του δρόμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "* Οι φωτο είναι παρμένες από τον τοίχο του Αντώνη Ζαβέρκου";;; Εκανε "τοίχο" αντίστασης μήπως ο ζαβέρκος και δεν το αντιληφθήκαμε; Παρακαλώ να διευκρινιστεί οσονούπω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην φωτο με την κομμένη κορδέλλα (αν δεν κάνω λάθος) εμφανίζεται και ο Γιώργος Μαργαρίτης. Αληθεύει πως τραγούδησε μετά την "τελετή" την μεγάλη επιτυχία του " Δρόμοι του πουθενά" τιμής ένεκεν για τον νεοεγκαινιασθέντα ποδηλατοπεζόδρομο;
    https://youtu.be/qSl_JPJczBk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δήμαρχος άνοιξε ανοικτές θύρες.Έφτιαξε την παραλία των Αξιωματικών με τα χρήματα μας , με αντάλλαγμα 100 μεταθέσεις φαντάρων Ο Μητροπολίτης θα εμφανίζεται στο τέλος και στις πρόβες της χορωδίας των καπη .Όσο για την εκποίηση της περιουσίας του Δήμου .Παει το γηροκομείο ,πάει και ο δρόμος της Αγ. Τριάδας. Μουγγα ο Δήμαρχος που είχε λυσσιάξει όταν τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου από την Μηχανιώνα μεταφέρθηκαν στον Μπαξέ. Μπππεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν στραβογ@#*$ει ένας στρατηγός , μπορεί νόμιμα να κλείσει τον πεζόδρομο ,που ο δήμαρχος πέταξε μέσα 300 χιλιάρικα απ αυτά ,τα δικά μας? Αν τα λεφτά έβγαιναν από την τσέπη σου δήμαρχε θα έχτιζες σε οικόπεδο που δεν σου ανήκει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κουίζ για παλαμάκηδες που περνάνε τον εαυτό τους για σαίνια συμμετέχοντας σε κάτι τέτοιες εκδηλώσεις (και όχι μόνον γι΄αυτούς).
    Η ερώτησή μας:
    "Τι ευλόγησαν οι παπάδες?"
    1. Να κάνει πάντα εγκαίνια σε τέτοιους υψίστης σημασίας δρόμους ο μαυρομάτης.
    2. Να έχουν γερά θεμέλια όλοι οι τοίχοι του Δ. Θερμαϊκού, όπως έχει ο τοίχος(???) του ζαβέρκου.
    3. Να φτάσει αισίως τα 2.000.000 views το καψουροσουξέ "Δρόμοι του πουθενά" του Μαργαρίτη.

    Το ευρόν παλαμοκρουστικό κερδίζει λουλουδάκι, που δύναται να κόψει από τα φυτεμένα στην μια πλευρά του "δρόμου" περί ου ο λόγος, για να του θυμίζει πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να βάψει κανείς αυγά χωρίς μπογιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιος (από ζήλεια προφανώς) διέδωσε πως δεν έκοψαν κορδέλλα, αλλά χαρτί υγείας (φωτος). Μην ακούτε και προπάντων μην αναπαράγετε τέτοιες κακεντρέχειες. Που ακούστηκε να κόβει κανείς χαρτί υγείας με ψαλίδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πατίνια επιτρέπονται στον καινούργιο "δρόμο";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικά ρε παιδιά, ποιος είναι ο "Μαργαρίτης"; Πρώτη φορά τον βλέπω. Ξέρει κανείς να μας πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γόβες στιλέτο επιτρέπονται στον "δρόμο" ή όχι; Το ρωτάμε γιατί μπορούν να βλάψουν με σημάδια τα ωραία σχέδια που έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μήπως ο "Μαργαρίτης" είναι ο άγνωστος πρόεδρος του Ιππικού ομίλου που επειδή δεν του κατσαν τα 12 στρέμματα στο ΚΑΠΠΑ ,το γύρισε σε βενζινάδικο, που θα κάνει χρυσές δουλειές (του είπε ο δήμαρχος) με την κίνηση που θα έχει ο νέος παραλιακός δρόμος της Αγ. Τριάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εδώ ο πρόεδρας των αλόγων. Ένα τσαγκαράδικο δίπλα στο βενζινάδικο θα κόψει χρήμα . Δεν θα μένει γόβα και τακούνι στην θέση του με το καλντερίμι . Η κορδέλα δεν ήταν χαρτί υγείας αγαπούλες. Ρολό ταμειακής από το τσαγκαράδικο ήταν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κουίζ για όλα τα Θερμαϊκόπουλα.

    Η ερώτηση: "Τι προσπαθεί να δείξει με την εκδρομική αμφίεσή του ο "νεαρός" στην φωτο με καλονά και λοιπούς;"

    1. Πως ο ζ-βέρκος του ζυγόν "σοβαρότητας" δεν υπομένει.
    2. Ήταν μια καλή ευκαιρία να μας δείξει τα καινούργια αθλητικά παπούτσια του.
    3. Ήθελε να γραφτεί στην ιστορία του "δρόμου", ως ο πρώτος που θα έκανε τζόκινγκ πάνω σ΄αυτόν (μετά την τελετή).

    Το Θερμαϊκόπουλο που απαντήσει σωστά, θα αποκτήσει το δικαίωμα να στήσει δυο ομπρέλες (αντί μίας) στην αμμουδιά του "δρόμου", όταν θα πάει για μπάνιο εκεί. Παρακαλείται δε, να μην περπατάει πολύ στον "δρόμο" γιατί θα τον γεμίσει άμμο και δεν θα φαίνονται τα όμορφα σχέδια που έχει αυτός...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τα παπουτσια απο δωρακι ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μάλλον από αφρικανό παπουτσοπωλητή δρόμου φαίνεται να έχουν αγοραστεί. Υπάρχει και μία μικρή πιθανότητα από κινέζικο μαγαζί. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να παραδεχτούμε πως είναι κομψά. Καλοφόρετα ευχόμαστε στον ιδιοκτήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.