Σύμφωνα με το πρόγραμμα δράσεων, που είχε εκπονήσει η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5-6-2017), ο Δήμος Θερμαϊκού συμμετείχε στον εορτασμό με σημαντικές και μεγάλης σπουδαιότητας δράσεις:
   Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν με συνεργασία μαθητών Δημοτικών Σχολείων, εκπαιδευτικών και εθελοντικών οργανώσεων και αφορούσαν:
1.- Καθαρισμό του λιμανιού και της παραλίας Ν. Μηχανιώνας, σε συνεργασία με 300 μαθητές του 1ου Δημ. Σχολείου Ν. Μηχανιώνας και εκπαιδευτικούς .
2.- Καθαρισμό του πάρκου οδού Αμπελοκήπων – Θεσσαλονίκης Περαίας, σε συνεργασία με 50 μαθητές του 1ου Δημ. Σχολείου Περαίας και εκπαιδευτικούς .
3.- Φύτευση δέντρων και θάμνων στο χώρο ανάπλασης της παραλίας Επανομής, σε
Συνεργασία με την ΕΘ.Ο.Π.Π.Α.Κ. Επανομής και το Σύλλογο κυνηγών Επανομής 
4.- Δενδροφύτευση στην 113 Πτέρυγα Μάχης, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (Ο.Φ.Κ.Α.Θ.). 
5.- Καθαρισμό στη θέση ‘’Κιόσκι’’ (Φανάρι) Ν. Επιβατών, σε  συνεργασία με την ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ. Θερμαϊκού 



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.