Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η προγραμματισμένη από το Δήμο Θερμαϊκού, το ΔΗΠΠΑΚΥΘ και την Τοπική Κοινότητα Ν. Κερασιάς ‘’Γιορτή του Τσίπουρου’’ σημείωσε μεγάλη επιτυχία, όπου πολλοί συνδημότες μας από όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, μαζί με τη Διοίκηση, έδωσαν το παρόν.

Όλοι, γεύθηκαν το τσίπουρο που πρόσφεραν οι παραγωγοί της Κερασιάς (καταναλώθηκαν 25 κιλά) και τα νόστιμα εδέσματα, τραγούδησαν και χόρεψαν με τη ζωντανή μουσική και πέρασαν ευχάριστα, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017, μια όμορφη και κεφάτη βραδιά, στην αυλή του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Κερασιάς.
Στην εκδήλωση έδωσε ένα ωραίο τόνο χαράς και το χορευτικό του ‘’Πολιτιστικού Μορφωτικού και Λαογραφικού Συλλόγου Ν. Κερασιάς’’, με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς.
Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Πριν 14 χρόνια θεσμοθετήσαμε και συνεχίζουμε αυτή την εκδήλωση, ένα αντάμωμα κεφιού και αγάπης, που σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού και την αρχή του χειμώνα. Έγινε πλέον θεσμός αναγνώρισης των παραγωγών τσίπουρου, αλλά έγινε και πρότυπο για άλλους Δήμους που μας μιμήθηκαν. Τιμάμε τον τόπο μας, την ομορφιά της ζωής, την ομορφιά της παρέας».




Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.