Η ποντιακή θεατρική κωμωδία «Με το ζόρ' γιατρός» είναι η  παραγωγή του θεατρικού τμήματος του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Οι Ακρίτες του Πόντου», η οποία μετά την επιτυχία που σημείωσε, θα ανεβεί για τρεις νέες παραστάσεις μέσα στον Ιανουάριο, την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου και την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 στις 20:00, στο θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά «Χρήστος Τσακίρης».
Η ξεκαρδιστική κωμωδία είναι βασισμένη στο έργο του Μολιέρου Γιατρός με το στανιό, την οποία έχει διασκευάσει στην ποντιακή διάλεκτο ο Κωνσταντίνος Ζουρουφίδης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Γεωργιάδης, τη δραματουργική επεξεργασία ο Δημήτρης Σακατζής, τα σκηνικά και τα κοστούμια ο Νίκος Ιγνατιάδης, και τη μουσική επιμέλεια ο Γιώργος Μωυσιάδης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.