Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ & Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΪΟΥ 2018 σε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 12:00 έως τις 16:00 και στη συγκέντρωση του Συλλόγου στις 12:30 στο άγαλμα Βενιζέλου .

Οι συγκεκριμένες κινητοποιήσεις αποφασίστηκαν από μαζική συνέλευση των συμβασιούχων και έχουν ως αίτημα τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων , χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Η κοροϊδία της κυβέρνησης δεν πρέπει να περάσει. Αφού απέλυσε χιλιάδες συμβασιούχους, προχώρησε σε προσλήψεις, που δεν μπορούν καλύψουν τις ανάγκες των ήδη υποστελεχωμένων υπηρεσιών καθαριότητας. Δεν είναι τυχαία τα αυξανόμενα εργατικά ατυχήματα στους χώρους των Δήμων, με αποκορύφωμα τον θάνατο δύο συναδέλφων στη Τήνο. Εκεί οδηγεί η εντατικοποίηση της εργασίας.

Την ώρα που η φοροληστεία, η ανεργία και η φτώχεια γιγαντώνονται, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να κόψει οριστικά το επίδομα των Βαρέων και Ανθυγιεινών.

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας, σταθερός στη θέση του για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, σας καλεί στη συγκέντρωση την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΪΟΥ 2018 και ώρα 12:30 στο άγαλμα Βενιζέλου.

Το Δ.Σ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.