Τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά - απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής καλούνται να προσφέρουν υπέρ της "Αρωγής Θεσσαλονίκης" όσοι ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση "Αντιγόνη" του Σοφοκλή, από το Τμήμα Υποκριτικής Τέχνης και Κινηματογράφου του Δημόσιου ΙΕΚ Θέρμης.
Η παράσταση, που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας, θα ανέβει την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 9 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Αλέξανδρος" (Εθνικής Αμύνης 1) και η είσοδος ειναι ελεύθερη.
Συντελεστές:
Φιλική Συμμετοχή : Χριστίνα Ζαχαροπούλου Κ.Θ.Β.Ε.
Παίζουν:
Αντιγόνη: Γκιόκα Δήμητρα, Παναγιωτίδου Ντίνα. Ισμήνη: Τσούμαρη Γεωργία. Κρέοντας: Σπιταλιωράκη Σμαρώ, Κανταρτζόγλου Νίκος, Γκλεζάκης Βασίλης. Φύλακας: Γκιόκα Δήμητρα. Αίμονας: Ταστσόγλου Ελευθέριος Τειρεσίας: Κανταρτζόγλου Νίκος, Ευτυχία Φιριπή. Ευρυδίκη: Λαζαρίδου Ευγνωσία. Εξάγγελος: Γκλεζάκης Βασίλης. Γέροντες - Χορός: Όλη η ομάδα.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.