Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Θοδωρή Τζέκου, της προπερασμένης βδομάδας, άλλη μια ακολούθησε σήμερα μειώνοντας την αριθμητική δύναμη της διοίκησης στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Ιωσήφ Μισαλέμης, πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού και ένα από τα δεξιά χέρια του Δημάρχου, με δήλωσή του αποχωρεί από την δημοτική ομάδα της διοίκησης καθιστάμενος ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.
Στην δήλωσή του, που παρέδωσε στον επικεφαλής της παράταξης ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ και δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη, δεν εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σ' αυτή,  τους οποίους προφανώς θα γνωστοποιήσει με δημόσια τοποθέτησή του, ίσως και στην επόμενη συνεδρίαση.
Η πράξη της ανεξαρτητοποίησης  αποτελεί το φινάλε μιας συνεργασίας που πέρασε από πολλά κύματα μέχρι σήμερα και ήταν αναμενόμενη.
Θεωρούμε ότι το κύμα διαφοροποιήσεων και αποχωρήσεων εξηγείται με τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές και την αλλαγή πλεύσης των υποκειμένων, προκειμένου να "σώσουν" καλύτερα τον τόπο.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. Τι ανεξαρτητοποίηση; Δεν κατάλαβα, δεξί χέρι του τσαμασλή δεν έγινε; Απ΄ότι ξέρω, πάνε μαζί σαν τους Χιώτες. Αλλά κι΄ο μαυρομάτης πιστεύω να διδάχθηκε για το πως πρέπει να διαλέγει κανείς τους άμεσους συνεργάτες, μετά απ΄αυτά που πέρασε και περνάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..."και την αλλαγή πλεύσης των υποκειμένων, προκειμένου να "σώσουν" καλύτερα τον τόπο.". Ακτιβιστή, μήπως εννοείς "προσκειμένων" αντί "υποκειμένων"; Γιατί θα ήταν λίγο βαρύς ο χαρακτηρισμός (αν και ίσως για κάποιους και έτσι να το΄λεγες θα κυριολεκτούσες...!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέποντας την φωτογραφία του κ. Μισαλέμη και διαβάζοντας το σχόλιο για την παραίτηση, ρίγη συγκίνησης διαπερνούν το σώμα και δάκρυα τρέχουν τα μάτια μου για το άξιο τέκνο που τόσα χρόνια θυσιάστηκε και αφιέρωσε τις γνώσεις την εμπειρία του για το καλό των δημοτών και των κατοίκων του Δήμου. Άξιος, άξιος, άξιος...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.