Στο πλαίσιο των δράσεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θερμαϊκού και σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Επανομής, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:30 π.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής, με θέμα: «Μέτρα αυτοπροστασίας από φυσικούς κινδύνους πχ σεισμοί, πλημμύρες, κτλ».


Εισηγητής: Φεστερίδης Γεώργιος,
                  Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας
                  & Πολιτικής Προστασίας 

Ομιλητής: Κοκολάκης Κωνσταντίνος,
                 Π. Δ/ντης Πολιτικής Προστασίας και
                 Μέλος Πολιτικής Προστασίας του

                 Δήμου Θερμαϊκού



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Κουίζ για δημότες του Δήμου μας, που μάθαν στις "σφαλιάρες" αδιαμαρτύρητα, απ΄όπου κι΄αν προέρχονται αυτές. Μια απ΄αυτές ήταν ο τελευταίος χιονιάς, που όλος ο κόσμος δεινοπάθησε μέχρι απλώς να …λιώσουν τα χιόνια!

    Η ερώτησή μας:
    "Τι θα "εισηγηθεί" (εισηγητής γαρ !) ο φεστερίδης, σε περίπτωση που θα επαναληφθεί ένας χιονιάς;"

    1. Να κάνουν συνεχείς δεήσεις στον Ύψιστο για να λιώσει γρήγορα το χιόνι και να μην χάνουν την ελπίδα τους.

    2. Να καλέσουν ερπιστριοφόρο (με δικά τους έξοδα φυσικά), για να πάει μέχρι το Αγγελοχώρι και να τους φέρει λίγο αλάτι.

    3. Απλώς να (παρα)μείνουν στην ζέστη του σπιτιού τους και να βλέπουν το χιόνι που πέφτει, χαϊδεύοντας (αν έχουν) τον ποντιακό τους γάτο Σιάμ (ή έστω Ιμαλαϊων) . Τι πιο ρομαντικό αλήθεια…;

    Το ευρόν θερμαϊκόπουλο, κερδίζει χιονάνθρωπο ύψους 80 εκατοστών, που θα του κατασκευάσει ο Δήμος με δικά του έξοδα μπροστά στο σπίτι του, όταν θα ξαναχιονίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.