“Καπελλώθηκε” η τελετή της κοπής πίτας του ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστ. Τζιτζικώστα, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την εκδήλωση ανήγγειλε την υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιό του, του Προέδρου του Συλλόγου.

Ο παριστάμενος επικεφαλής της ΡΕΚΚ και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς Μανόλης Λαμτζίδης αποχώρησε από την εκδήλωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας θεωρώντας ότι η κίνηση αυτή παραβιάζει κανόνες δεοντολογίας αφενός και αφετέρου προσβάλει το σύνολο των μελών και φίλων του Απόλλωνα Καλαμαριάς, που επιθυμούν να μείνουν έξω από τους προεκλογικούς σχεδιασμούς της Νέας Δημοκρατίας και να μην εκβιάζεται η βούλησή τους με τέτοιες μεθόδους.Τεράστια ευθύνη φέρνει φυσικά και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, που ανέχθηκε την «ανακήρυξή» του μέσα σε μίαπαραδοσιακά ουδέτερη τελετή.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Κουίζ για δεξιόστροφα τζιτζίκια.

    Η ερώτησή μας: "Πως χαρακτηρίζετε το τζιτζικό μετά απ΄αυτό που καταγγέλλει ο λαμψίδης";

    1. Ψιλοσαρσέμη.
    2. Κουτοπονηρούλη.
    3. Το καλό παιδί της ψωφοδεξιάς.

    Το ευρόν τζιτζίκι κερδίζει Μέθοδο άνευ διδασκάλου με τον τίτλο:
    "Οι ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάνετε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.