Η Πλεύση Ελευθερίας και η Επικεφαλής της Ζωή Κωνσταντοπούλου σας προσκαλούν το Σάββατο 20 Απριλίου 2019, 1 το μεσημέρι, στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της Πλεύσης Ελευθερίας, του κινήματός σου. 

Θα μιλήσει η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και θα γίνουν σύντομες παρεμβάσεις από υποψήφιους-υποψήφιες Ευρωβουλευτές.Η Πλεύση Ελευθερίας συμμετέχει στις Ευρωεκλογές και ζητάμε τη στήριξή σου, τη συμμετοχή σου. 

Ζητάμε την ψήφο σου. 

Ζητάμε την ψήφο σου για να συγκρουστούμε με την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τους Δανειστές, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που επέβαλαν στη χώρα μας το ΝΑΙ ενώ ο ελληνικός λαός ψήφισε ΟΧΙ. 

Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που δεν υποτάσσονται. 

Ψήφισε Πλεύση Ελευθερίας για να εκπροσωπηθεί η φωνή σου στην Ευρωβουλή και στη Βουλή.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.