Με νέα του ανάρτηση ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Δημήτρης Καπλάνης περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί σε ένα συγκρότημα που έχει περιέλθει κατά μεγάλο ποσοστό στο Δήμο και έχει γίνει έρμαιο κλεπτών και βανδάλων:

ΚΑΠΠΑ 2000 !!!!!!!!!!! Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ !!!!!!!!!!!!!!

Το 2001 με τις 41/2001 και 88/2001 αποφάσεις του δημοτικού συμβούλιου παραχωρήθηκε συνολική έκταση 55 στρ. περίπου για την ανέγερση των εγκαταστάσεων στο Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού ( ΚΑΠΠΑ ,αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία).
Ήταν τότε που έγινα ο κακός διότι επέμενα να μπει εξ αρχής το έργο κάτω από την ομπρέλα του υπουργείου αθλητισμού.
Δυστυχώς δεν εισακούστηκα και τα σημερινά αποτελέσματα με δικαιώνουν .
Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, εφόσον δεν τηρηθήκαν τα συμφωνηθέντα (δεν ολοκληρώθηκε το έργο ) έπρεπε να επιστρέψουν οι εγκαταστάσεις στον δήμο μας από το 2009.
Αυτό έγινε τελικά τον Ιανουάριο του 2015 με χαριστικούς ορούς και πάλι στο ΚΑΠΠΑ .

Κύριε ΔΗΜΑΡΧΕ.

Στις δηλώσεις σας στις 22/01/2015 διακηρύξατε ότι θα επαναλειτουργήσετε το ΚΑΠΠΑ με διαφάνεια !!!!!!!!!!!!!
Σήμερα 2/04/2019 δηλαδή μετά από ΤΕΣΣΕΡΑ ολόκληρα χρόνια ΡΗΜΑΖΕΙ ΑΦΥΛΑΚΤΟ γινόμενο έρμαιο βανδαλισμού από διαφόρους επιτήδειους .
Το παραλάβατε ημιτελές με δυνατότητα αποπεράτωσης του με σχετικά μικρό κόστος και απερχόμενος το παραδίδετε λεηλατημένο με πιθανό κόστος αποκατάστασης των ζημιών μεγαλύτερο από την εκ νέου κατασκευή του.
Τι σας εμπόδισε να το δημοπρατήσετε ?
Γιατί δεν αξιοποιήσατε τις προσφορές που είχατε ?
Δεν ήταν της αρεσκείας σας οι επενδυτές , που εξ όσων γνωρίζω υπήρχαν ?
Καταθέσατε ποτέ μηνύσεις για τις κλοπές που υπέστη?

Πληροφοριακά υπάρχουν (διαλυμένες ) οι εξής εγκαταστάσεις:
Κολυμβητήριο (1820 τμ): Λειτούργησε από το 2005, καλύπτοντας ανάγκες των ΑμΕΑ αλλά και παιδιών και κατοίκων των δύο γειτονικών Δήμων Θερμαϊκού και Θέρμης. Έκλεισε το 2013 και παραμένει κλειστό έκτοτε.
Κλειστό Γυμναστήριο (1607 τμ) όπου θα μπορούσαν να προπονούνται αλλά και να αγωνίζονται αθλητικές ομάδες (μπάσκετ, βόλεϋ, χάντμπολ κλπ). Σε λειτουργία από το 2005, υπολειτουργεί , φιλοξενεί αθλητικές δραστηριότητες και προπονήσεις συλλόγων.
Αμφιθέατρο (780 τμ). Υπολειτουργεί από το 2008 με διάφορες εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα και τα τελευταία χρόνια με σποραδικές εκδηλώσεις, κυρίως το Σαββατοκύριακο. Η συμφωνία μεταξύ Δήμου Θερμαϊκού και ΚΑΠΠΑ 2000 αφορά στα επόμενα 8 χρόνια και καθορίζει τη χρήση του Θεάτρου στη διάρκεια ενός μηνός, στη δικαιοδοσία του Δήμου για 12 ημέρες και για 18 μέρες στη δικαιοδοσία του ΚΑΠΠΑ (Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού).
Εστιατόριο (252 τμ). Είχε σχεδόν ολοκληρωθεί, δεν έχει λειτουργήσει ακόμη .
Ξενώνας 28 δωματίων (612 τμ) που βρισκόταν τότε στην τελευταία φάση κατασκευής του . Σήμερα ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ.
Μαρίνα κατάλληλη για ελλιμενισμό μικρών σκαφών, αλλά δεν έχει λειτουργήσει ποτέ.
Υ.Γ. Όποιος δημοτικός σύμβουλος επιθυμεί, μπορεί να το κάνει θέμα Δ.Σ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.