Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της Συμπολιτείας κ. Σπύρος Κουζινόπουλος.

Χωρίς περιστροφές προειδοποίησε πως κάποιος ή κάποιοι από τους συνδυασμούς ανοίγουν τις αγκαλιές τους προς την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, συμπεριλαμβάνοντας στα ψηφοδέλτιά τους μέλη της.

Θεώρησε ότι αποτελεί προσβολή προς τους 300 κατοίκους της Επανομής που βασανίστηκαν από τις φασιστικές δυνάμεις των Ναζί στην κατοχή αλλά και στο δημοκρατικό φρόνημα των πολιτών του Δήμου Θερμαϊκού.

Μάλιστα προέκτεινε τη σκέψη του προβλέποντας πως σε περίπτωση εκλογής ορισμένων από των υποψηφίων φασιστικής έκφυσης και προβολής, μέσω των συνδυασμών που συνεργάζονται (χωρίς να τις κατονομάσει) δημιουργεί προϋποθέσεις πιθανής ανεξαρτητοποίησής τους και σύμπυξης μετεκλογικά φασιστικής παράταξης στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Ουδείς αντίλογος υπήρξε αλλά και ούτε ενίσχυση της άποψης Κουζινόπουλου υπήρξε από άλλον δημοτικό σύμβουλο ή υποψήφιο δήμαρχο.

Η καταγγελία έγινε κατά τις προ ημερησίας διάταξης ανακοινώσεις.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.