Όλους όσοι κόπιασαν για να επιτευχθεί η ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας της Κυριακής 26 Μαΐου, ευχαρίστησε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, λέγοντας:

«Σε μία εξαιρετικά απαιτητική εκλογική αναμέτρηση, όπως ήταν αυτή της 26ης Μαΐου, οι μηχανισμοί του Δήμου Θερμαϊκού λειτούργησαν άψογα, με την ομαλή διεξαγωγή και την άρτια ολοκλήρωση να επιτυγχάνεται χάρη στους υπαλλήλους του δήμου, οι οποίοι εργάστηκαν σκληρά, εξαντλητικά, ακατάπαυστα και με πλήρη συνείδηση του καθήκοντός τους, προκειμένου να έρθει σε πέρας η διαδικασία.

Όλους αυτούς, αλλά και όλους εκείνους που κλήθηκαν να επαναφέρουν τα εκλογικά κέντρα στην πρότερη κατάστασή τους, καθαρίζοντάς τα και προετοιμάζοντάς τα για να υποδεχθούν στους χώρους τους τους μαθητές τους ευχαριστώ ειλικρινά και από βάθος καρδιάς, αναγνωρίζοντας φυσικά, ότι τα λίγα αυτά λόγια καταφέρνουν απλά να περιγράψουν, αλλά σε καμία περίπτωση να αποτυπώσουν ξεκάθαρα την τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε.

Όπως, επίσης, νιώθω βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά και για το κλίμα πολιτικού πολιτισμού που επικράτησε, με τη δημοκρατία να αποτελεί το μεγάλο νικητή αυτών των εκλογών. Κλίμα που είμαι βέβαιος ότι θα διατηρηθεί κατά τη διάρκεια και της επαναληπτικής ψηφοφορίας την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, για την οποία είμαστε έτοιμοι και η οποία πρόκειται να καθορίσει το μέλλον του τόπου μας την επόμενη τετραετία».




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. «”Να σε κάψω Γιάννη μ', να σ' αλείψω λάδι” Πιο μ...... πεθαίνεις ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.