Την καθυστέρηση στην έκδοση αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ στηλιτεύει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσσαλονίκης και εξαγγέλλει κινητοποιήσεις προκειμένου να πιεσθεί η κυβέρνηση να επισπεύσει. Η αίσθηση σύμφωνα με τον Σύλλογο είναι πως "παίζονται παιχνίδια στις πλάτες των συναδέλφων".

Η ανακοίνωση του Σωματείου:

Η κυβέρνηση και το ΑΣΕΠ είναι συνυπεύθυνοι για την τόσο μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση των αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ που αφορά σε συναδέλφους, που - οι περισσότεροι ήδη- εργάζονται στις υπηρεσίες καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.

Το σωματείο αρχές του χρόνου στα πλαίσια κινητοποίησης έκανε παρέμβαση στο γραφείο του πρωθυπουργού γι'αυτό το θέμα, η απάντηση που τότε είχαμε λάβει ήταν ".. ότι είναι θέμα λίγων ημερών η ολοκλήρωση της διαδικασίας "

Έκτοτε πέρασαν 5 μήνες(!!). Η υπομονή μας- από καιρό -έχει εξαντληθεί..

Δε θα επιτρέψουμε να παίζονται πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των συναδέλφων μας.

Όποιες δε δημοτικές αρχές νομίζουν, ότι με τις καθυστερήσεις των αποτελεσμάτων της προκήρυξης, τους δίνεται μία σούπερ ευκαιρία για να ανοίξουν την πόρτα των δήμων τους στους επιχειρηματικούς ομίλους, τους απαντάμε ότι εμείς δε πρόκειται να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια, θα μας βρουν μπροστά τους.


Τετάρτη 5/6/19 ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από αρχή της βάρδιας μέχρι 12:00μμ

και κινητοποίηση του σωματείου έξω από το ΥΜΑΘ στις 10:00πμ


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

· ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 3 Κ

· ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

· ΕΞΩ ΟΙ ΙΔΙΏΤΕΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.