Οι δηλώσεις του νεοεκλεγέντα δημάρχου Θερμαϊκού Γιώργου Τσαμασλή, σχετικά με την πρόθεσή του να υψώσει τείχος και να αποκλείσει την περιοχή του καταυλισμού των Ρομά, φυσικό ήταν να προκαλέσουν ποικίλες αντιδράσεις.
Κατηγορήθηκε για ρατσισμό από διάφορες κατευθύνσεις και φυσιολογικά αφού τέτοιου είδους θέσεις και προτάσεις εκεί παραπέμπουν.
Σήμερα προσκεκλημένος - σε σύνδεση από την Περαία - στην εκπομπή του Σκάι "μαζί σου" της Τατιάνας, δεχόμενος πιέσεις για τις πρόσφατες δηλώσεις του, υποχρεώθηκε να τις πάρει πίσω, με εύσχημο τρόπο, αφού ισχυρίστηκε πως δεν ελέχθησαν κυριολεκτικά αλλά μεταφορικά.
Ζήτησε την τήρηση των νόμων από την αστυνομία και εμμέσως κάλεσε τοην Εισαγγελία να παρέμβει  για το ζήτημα των καύσεων και την παραβατικότητα που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην υγεία των πολιτών.
Ένας ρεαλιστικός σχολιασμός, πέρα βέβαια από τις ρατσιστικές προτροπές και προεκτάσεις που καλό είναι να αποφεύγονται, θα μπορούσε να αναγνωρίσει πως κατάφερε ο Γιώργος Τσαμασλής με έναν άκομψο ίσως τρόπο να αναδείξει το υπαρκτό πρόβλημα των καύσεων που αντιμετωπίζει η περιοχή από την συγκεκριμένη ομάδα κατοίκων.
Παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο:



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.