Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενάντια στο "μισάνθρωπο μπάρμπεκιου" που διοργανώνουν σήμερα οι "Ενωμένοι Μακεδόνες" έξω από το χοτ σποτ των Διαβατών, καλεί τους πολίτες η ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης:

Η ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης χαιρετίζει τους εκατοντάδες διαδηλωτές και διαδηλώτριες που γέμισαν τους δρόμους της Νεάπολης την Παρασκευή 8/11 για να δώσουν το μήνυμα ότι ο ρατσισμός δεν θα περάσει. Αυτή η μαζική κινητοποίηση ήταν η πρώτη απάντηση του κόσμου της περιοχής στη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε προσφυγόπουλο από "γνωστούς-άγνωστους" φασίστες που δεν δίστασαν να βάλουν στο στόχαστρό τους ένα μαθητή της Α Γυμνασίου, μόνο και μόνο επειδή δεν είναι ελληνικής καταγωγής. Η ΚΕΕΡΦΑ ήταν εκεί και διαδήλωσε μαζί με τους εκπαιδευτικούς της Γ ΕΛΜΕ, τις δημοτικές και αντιφασιστικές κινήσεις και τις οργανώσεις της αριστεράς και δώσαμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι στεκόμαστε πλάι στους πρόσφυγες και μετανάστες και απέναντι στο φασισμό.

Συνεχίζουμε!

Η ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει το μισάνθρωπο «μπάρμπεκιου» που ανακοίνωσαν ότι θα οργανώσουν οι ακροδεξιοί «Ενωμένοι Μακεδόνες» έξω από το camp προσφύγων στα Διαβατά. Η κινητοποίησή τους έχει ξεκάθαρα ρατσιστικά χαρακτηριστικά αφού αποβλέπει στην προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος ανθρώπων που έφυγαν από τις χώρες τους κυνηγημένοι από τον πόλεμο και τη φτώχεια. Αυτή τη θλιβερή εκστρατεία παλιανθρωπιάς έσπευσαν να στηρίξουν στελέχη της ΝΔ όπως ο Κυρανάκης ως δήθεν … αντίσταση στην προσπάθεια απαγόρευσης κατανάλωσης χοιρινού κρέατος. Γρήγορα βέβαια τα στελέχη της ΝΔ άρχισαν να τα μαζεύουν όταν κατάλαβαν ότι η ρατσιστική εκστρατεία τους γύριζε μπούμερανγκ παρά τη συστηματική υστερία των κυρίαρχων ΜΜΕ που χύνουν καθημερινά το ρατσιστικό δηλητήριο της ισλαμοφοβίας απέναντι στους πρόσφυγες που δήθεν έκαναν χιλιάδες χιλιόμετρα από τις χώρες τους για να … αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας.

Οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει να σταματήσουμε αυτήν την πρόκληση και να ματαιώσουμε το ρατσιστικό «μπάρμπεκιου» των ακροδεξιών. Η ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης σε συγκέντρωση την Κυριακή στις 11 πμ έξω από το camp των Διαβατών για να υπερασπιστούμε τους πρόσφυγες απέναντι στις προκλήσεις. Παράλληλα, δηλώνει ότι θα δώσει όλες της τις δυνάμεις στον αγώνα για να ανοίξουν τα σύνορα, οι πόλεις και τα χωριά μας σ’ αυτόν τον ταλαιπωρημένο κόσμο, να δοθεί άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες, με δημόσιες δομές φιλοξενίας στις γειτονιές και απέναντι σε κάθε προσπάθεια εγκλεισμού τους σε στρατόπεδα-γκέτο.

Σε αντίθετη ακριβώς γραμμή η ανακοίνωση των διοργανωτών του μπάρμπεκιου αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Μπάρμπεκιου πάρτυ-διαμαρτυρία κατά της λαθρομετανάστευσης.
Με άφθονο χοιρινό κρέας και αλκοόλ!
Στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, κοντά στο χοτ σποτ!
Αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο στον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους κατευθυνόμενους ισλαμιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία παράνομους μετανάστες.

Οι περισσότεροι παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες δεν προέρχονται από χώρες εμπόλεμης κατάστασης. Διαθέτουν τεράστια ποσά στους δουλεμπόρους για να περάσουν σε Ευρωπαϊκό έδαφος, είτε καθαρά για τυχοδιωκτικό σκοπό είτε όπως προβλέπουν κάποια διεθνιστικά σενάρια για τον εποικισμό και την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της Ευρώπης, υποβοηθούμενοι από τΙς ΜΚΟ της υποκριτικής και επιλεκτικής ψευτοφιλανθρωπίας!

Εμείς οι Ενωμένοι Μακεδόνες, σε αντίθεση με τις ΜΚΟ, θα υποστηρίζουμε ΠΑΝΤΟΤΕ τις τοπικές Ελληνικές κοινωνίες που αντιστέκονται!

Απέναντι στον διεθνιστικό και ισλαμικό λαθροεποικισμό της πατρίδας μας και της Ευρώπης...απαντάμε με ... άφθονο χοιρινό κρέας, με άθφονο αλκόολ, με άφθονο τρολάρισμα και αγωνιστική δράση!

Γιατί στην τελική...η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.