Η Έλενα Στεφανίδου τελείωσε το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Mashav στο Ισραήλ παίρνοντας την ειδικότητα της Νεογνολόγου και Γενικού Ψυχολόγου. Πρόσφατα αποφοίτησε από το Mediterranean College της Αθήνας έχοντας την ειδικότητα του Συμβούλου Ψυχικής Υγείας.
Mε πολύ αγάπη και κατάθεση ψυχής έρχεται με το πρώτο της βιβλίο, «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ». Μια γυναίκα - μαχήτρια ζωής - που σε κερδίζει από την πρώτη κουβέντα που θα κάνεις μαζί της.

Η Έλενα Στεφανίδου ζει στην Περαία και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στις 7 μμ,  θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της, στο ξενοδοχείο Golden Star City Resort (Π. Κουντουριώτη 73).


Να ευχηθούμε να είναι καλοτάξιδο και χρήσιμο εργαλείο για τους αναγνώστες του !!!!


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.