Την παράσταση "Περιμένοντας... τον γιατρό!", στο πλαίσιο του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ 2019, ανεβάζει η Θεατρική Ομάδα Κέντρου Πολιτισμού Σουρωτής, το Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ

Το έργο

Η παράσταση ''Περιμένοντας τον γιατρό'' είναι μία θεατρική διασκευή βασισμένη στην ισπανική ταινία του Laurent Baffie "TOC-TOC". Έξι φυσιολογικά -κατά τα άλλα- άτομα συναντιούνται στην αίθουσα αναμονής ενός ιατρείου.

Γνωρίζονται, μιλάνε, γελάνε, παίζουνε... μέχρι να τους δεχτεί ο διάσημος γιατρός Παλομέρο.

Πρόκειται για έναν γιατρό με πολλές διακρίσεις στον χώρο του αφού χρησιμοποιεί μοναδικές μεθόδους για να γιατρεύει τους ψυχασθενείς - ψυχαναγκαστικούς πελάτες του. Ο γιατρός καθυστερεί, η ώρα περνάει και οι ασθενείς αναλαμβάνουν δράση!

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Ρούλα Αγγελίδου
Βοηθός σκηνοθέτη: Γιώργος Μυτίνης

Ερμηνεύουν
Αναστασία Τσολάκη, Στέφανος Κόντος, Ζωή Σαμαρά, Γιώργος Μυτίνης, Λεωνίδας Δερβένης, Βιργινία Τσομπανίδου, Πάνος Αντωνιάδης.


Καλλιτεχνική διεύθυνση θεάτρου:
Θεόφιλος Λάλος
Σχεδιασμός & εικονογράφηση:
Σοφία Ιεροδιακόνου



Ώρα έναρξης για όλες τις παραστάσεις: 20:00

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.