Δεν παρακολουθώ ποτέ τις ηλίθιες τηλεοπτικές παραγωγές (πρωινομεσημεριατικοβραδυνές) και δεν μπορώ να ανεχτώ ούτε τη φωνή, τους αστεϊσμούς και τις βλακείες που εκστομίζουν οι διάφοροι "δήθεν" δημοσιογράφοι, "δήθεν" διασκεδαστές, "δήθεν" ενημερωτές μας μέσω των καναλιών (μα ΟΛΩΝ !!!)

Έτσι παρόλο που ενημερώθηκα από το ψαχτήρι στο διαδίκτυο για την αθλιότητα του φοιτητή στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ σε βάρος φοιτήτριας, δεν έπεσε στην αντίληψή μου η πολλαπλή αθλιότητα σχολιασμού του γεγονότος από κάποιον κ. (μα) ΛΙΑΓΚΑ στον Σκάι.

Τα παιδιά μου όμως εκνευρισμένα μου έδειξαν το επίμαχο βίντεο.

Και φυσικά ήμουν ένας από τους χιλιάδες  που προσέφυγαν στο ΕΣΡ και κατήγγειλαν την συμπεριφορά και τους σχολιασμούς των μεσημεριάτικων κάφρων της τηλεόρασης.

Χθες πληροφορήθηκα πως ο θρασύς κ. ούτε καν τόλμησε να ζητήσει συγνώμη. Εμετικός ακόμη και στην προσπάθεια ανασκευή των σχολιασμών, λόγω του αναμενόμενου προστίμου. Απλά δικαιολόγησε την στάση τους χωρίς να ζητήσει συγνώμη.

Σήμερα χάρηκα όταν έγινε γνωστό από πηγές στο περιβάλλον του ΕΣΡ πως ανατέθηκε στους νομικούς συμβούλους να εξετάσουν και να συντάξουν το κατηγορητήριο, μέχρι αύριο το μεσημέρι, για να κληθεί σε απολογία ο σταθμός και οι "ευφυέστατοι διασκεδαστές" του.


Ελπίζω να μπει ένα πολύ τσουχτερό πρόστιμο στους ανόητους κυρίους και κυρίες.

Παραθέτουμε τα δύο βίντεο προς ενημέρωση .....

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.