Με εντατικούς ρυθμούς και μεγάλες προσπάθειες ο δήμος Θερμαϊκού συνεχίζει τον καθαρισμό και την απόφραξη όλων των φρεατίων αποχέτευσης του Δήμου.

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και δυο εβδομάδες και συνέργεια του δήμου συνεχίζουν μέχρι να καθαριστούν όλα τα φρεάτια της περιοχής ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα λόγο των έντονων καιρικών φαινομένων που έχουν σημειωθεί στην περιοχή μας το τελευταίο διάστημα.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν πολύ σύντομα, αφού ένα μεγάλος αριθμός φρεατίων του δήμου Θερμαϊκού έχει ήδη καθαριστεί.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.