Οι προετοιμασίες για το φετινό καρναβάλι στην Επανομή , το Επανομίτκο Καρναβάλι, συνεχίζονται με αυξανόμενο το ενδιαφέρον του κόσμου και τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Μία εκδήλωση που έγινε πλέον θεσμός για την τοπική κοινότητα της Επανωμής, αλλά και όλου του Δήμου Θερμαϊκού, τα τελευταία χρόνια. 

Οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1 Μαρτίου με πλήθος αρμάτων και πεζοπόρων καρναβαλιστών να κλέβουν την παράσταση. 

Πολλά happening με πολλές εκπλήξεις και πολλά δώρα για όλους. Στο τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει βράβευση των 2 καλύτερων αρμάτων από τετραμελή κριτική επιτροπή. Θα ακολουθήσει κλήρωση μεταξύ των καρναβαλιστών όπου οι νικητές της κλήρωσης θα απολαύσουν ένα διήμερο για 2 ζευγάρια στον παλιό Άγιο Αθανάσιο. 

Το γλέντι φυσικά θα συνεχιστεί στα μαγαζιά της περιοχής, όπου με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν θα σε κάνουν να περάσεις αξέχαστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Πάρε λοιπόν την παρέα σου και δήλωσε συμμετοχή στο πάρτυ αυτό στο τηλέφωνο 6932231439. Σας περιμένουμε όλους!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ελπίζω το Καρναβάλι να παραμείνει "Επανομίτικο", και να μην διαδοθεί και σε άλλες κωμοπόλεις του Δήμου Θερμαϊκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.