Κάποιοι σε όλους τους καιρούς, κάνουν τις μπάζες τους .....
Βρίσκουν την κρίση ως ευκαιρία.
Και καλά αυτό μπορεί να γίνεται για οποιοδήποτε εμπορικό προϊόν και την αφέλεια που ελλοχεύει στο μυαλό του κάθε ανυποψίαστου, ώστε να υποκύπτει και να προσφέρει κέρδη στους "έξυπνους" επιχειρηματίες.
Στην περίπτωσή μας όμως, όταν το προϊόν βρίσκεται σε ανεπάρκεια, σχεδόν βρίσκεται υπό εξαφάνιση προφανώς δεν πρόκειται για εμπορικό δαιμόνιο αλλά για κάτι άλλο.
Θα έχετε δει, σε όλα τα κανάλια, την "προσφορά" ενός αντισηπτικού 100 ml και 6 (έξι μασκών) στην εκπληκτική τιμή των 14.90€ συν 10 € έξοδα αποστολής.
Είναι μια "προσφορά" που εξοργίζει .....
Στα 10 λεπτά ήταν η τιμή της μάσκας πριν την έλευση του κορονοϊού. Πόσες χιλιάδες έκαναν καβάντζα οι επιτήδειοι;;;

Καλώς όπως μαθαίνουμε ζήτησε εισαγγελική έρευνα η Έλενα Ακρίτα αφού υπάρχει  η συγκεκριμένη τηλεπώληση στην τηλεόραση για τα προϊόντα αυτά σε τιμές «χρυσάφι».
Μαζί της !!!!

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.