Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε

Τις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε το μεγάλο στοίχημα της Διοίκησης του Δήμου Θερμαϊκού είναι η διατήρηση της δημόσιας υγείας των κατοίκων του. Σύμμαχός της προσπάθειας αυτής, φυσικά, όλοι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, που με κίνδυνο της δικής τους υγείας φροντίζουν τη δική μας, με τη συνεχή και έγκαιρη αποκομιδή των απορριμμάτων.

Στην πρώτη γραμμή βρίσκονται και οι "δικοί μας" άνθρωποι, το προσωπικό της δομής Βοήθεια στο Σπίτι, που με αυταπάρνηση στέκεται δίπλα στον ανήμπορο συνάνθρωπό μας και τον ανακουφίζει από τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

"Στις ανωτέρω κατηγορίες εργαζομένων οφείλεται ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς για τις άοκνες προσπάθειές τους με κίνδυνο τη δική τους υγεία", τονίζει ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής. "Δεν ξεχνάμε, σαφώς, και το υπόλοιπο προσωπικό των Δημοτικών Υπηρεσιών που δίνει πολύτιμες πληροφορίες σε όσους επικοινωνούν τηλεφωνικώς για θέματα που τους απασχολούν".

Όλ' αυτά, όμως, δεν θα είχαν αποτελέσματα άξια λόγου αν οι ίδιοι οι πολίτες του Δήμου μας δεν τηρούσαν μια υπεύθυνη και αξιοπρεπή στάση, η οποία αποτελεί την ώθηση για το προσωπικό των Δημοτικών Υπηρεσιών να υπερβάλλουν εαυτόν.

Τέτοιες ώρες, η κάθε κίνηση που επιχειρείται από τη Δημοτική Αρχή, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου μας, απολαμβάνει της αμέριστης συμπαράστασης όλων των παρατάξεων που, με την υπεύθυνη στάση τους και χωρίς μικροπολιτικούς τακτικισμούς, αποτελούν άλλον έναν σύμμαχο για το κοινό καλό.



"Στη δοκιμασία αυτή, συμπολίτες μου, δεν είστε μόνοι. Οι άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βρίσκονται δίπλα σας με κάθε τρόπο. Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι να εφαρμόζετε πιστά τις οδηγίες της Κυβέρνησης και να μένετε σπίτι. Για να μπορέσουμε να βρεθούμε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ όταν αυτή η πανδημία αποτελέσει παρελθόν", τονίζει ο Δήμαρχος.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.