Λόγω της επιδημίας COVID-19 έχουν ελαττωθεί σημαντικά τα αποθέματα αίματος της χώρας μας. Λαμβάνοντας υπόψη τη σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για πραγματοποίηση αιμοδοσιών σε χώρους εκτός Νοσοκομείων, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Θερμαϊκού της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», θα υλοποιήσει Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 26/4/2020 και ώρες 9:00-13:00 στους Ν. Επιβάτες, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.
Παράλληλα, την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και εθελοντική αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Επανομής, στο Πολυϊατρείο Επανομής.

Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών. Για την προσέλευση τους οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να έχουν συμπληρωμένο το έντυπο βεβαίωσης κίνησης ή να στείλουν sms στο 13033 με την επιλογή 1.

Μένουμε σπίτι για την οικογένεια μας- δίνουμε αίμα για τον συνάνθρωπο!!!

5 λεπτά είναι αρκετά για να σώσεις μια ζωή!

Για πληροφορίες καλέστε στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θερμαϊκού Δευτέρα με Παρασκευή 8:30- 15:30 στο τηλέφωνο 2392025887.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.