Κάποιοι γνωστοί - άγνωστοι γιόρτασαν την Ανάσταση κλέβοντας και καταστρέφοντας δημοτική περιουσία στην Θέρμη.
Η επέλαση των βαρβάρων έγινε τη Δευτέρα του Πάσχα (29/4/20) στις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θέρμης.

Σε χιλιάδες ευρώ ανέρχονται οι ζημιές που προκάλεσαν οι βάνδαλοι κλέφτες όταν παραβιάζοντας την περίφραξη, τις πόρτες και τα συστήματα ασφαλείας της εγκατάστασης, αφαίρεσαν το σύνολο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού (καλώδια) προκαλώντας δυστυχώς και φθορές στην εγκατάσταση, ενώ αφαίρεσαν και το μετασχηματιστή της ΔΕΗ, στον πυλώνα που τροφοδοτεί την εγκατάσταση.


Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχουν κλαπεί περίπου 1000 μέτρα καλωδίων χαλκού, με τη συνολική ζημία στην εγκατάσταση να ανέρχεται σε χιλιάδες ευρώ.
Η ΔΕΥΑ Θέρμης ενημέρωσε άμεσα όλες τις εποπτεύουσες και διωκτικές αρχές, ασκώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.