Μια έκτακτη δράση με στόχο την ψυχοκοινωνική στήριξη όσων δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις δυσάρεστες επιπτώσεις της πανδημίας παρέχει στους πολίτες ο δήμος Θέρμης σε συνεργασία με την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε.

Η εξάπλωση του κορωνοιού Covid-19 και τα μέτρα για την αναχαίτιση του που επιβλήθηκαν από τις κυβερνήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο δημιούργησαν νέα κοινωνικά δεδομένα και ανάγκη για στήριξη των πολιτών. Η νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται από την πρωτόγνωρη κρίση δημόσιας υγείας, φέρνει στην καθημερινότητά μας κοινωνική απόσταση, περιορισμό, απομόνωση. ‘Έτσι, ο Δήμος Θέρμης σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ, θέτουν σε λειτουργία δωρεάν συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη με στόχο τη βοήθεια συνδημοτών μας, που έχουν κάποιες ανησυχίες, φόβους ή δυσκολίες, σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, που δημιουργήθηκαν με την πανδημία του Covid-19.

Η υποστήριξη θα παρέχεται, από ψυχολόγους. Από αύριο Τετάρτη 8 Απριλίου 2020, ενεργοποιούνται οι νέες υπηρεσίες, προσφέροντας υποστήριξη: μέσω τηλεφώνου ή διαδικτυακής επικοινωνίας με Viber ή Skype

Οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά, τις εργάσιμες μέρες, για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, είτε καλώντας στο τηλέφωνο 2310 463 930, από τις 9.00 π.μ έως τις 2.30 μ.μ, είτε αποστέλλοντας email στο info@anatoliki.gr, δηλώνοντας τα στοιχεία σας και τον τρόπο που θέλετε να γίνει η επικοινωνία.

Η νέα αυτή δράση προστίθεται στις διευρυμένες υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας που παρείχε, από την πρώτη στιγμή, ο Δήμος Θέρμης σε άτομα που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από το σπίτι τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.