Αφού από τον Απρίλιο του 2018 εντάχθηκε το έργο για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 και 14 μήνες πριν έλαβε την θετική γνωμοδότηση της ΠΚΜ, υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του έργου «Αγροτική οδοποιία Γηπέδου Επανομής έως είσοδο σχολείου της φύσης Τριλόφου» συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 582.000,00€ από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Yπηρεσιών του Δήμου Θερμαϊκού, Χρήστο Βογιατζή, και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, Καϊσίδη Νικόλαο.

Το έργο χρηματοδοτείται από πίστωση που προέρχεται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020» με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. και από Εθνική δαπάνη και προβλέπει: οδοστρωσία και επίστρωση με ασφαλτικό σκυρόδεμα, οριζόντια σήμανση με διαγράμμιση του οδοστρώματος και αποχέτευση των όμβριων υδάτων.

«Το παραπάνω έργο αποτελεί βέλτιστη λύση για την προσβασιμότητα τόσο των οικισμών και των αγροτών όσο και της προσπέλασης των επισκεπτών και των λουόμενων της περιοχής. Γίνεται εύκολη η πρόσβαση από Επανομή προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα. Επίσης, με το έργο αυτό, αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο η ποιότητα ζωής που προσφέρει η περιοχή, αφού γίνεται περισσότερο ανταγωνιστική σε σχέση με τις υπόλοιπες τουριστικές παραθαλάσσιες περιοχές», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Χρήστος Βογιατζής.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.