Με μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media, ο Αντώνης Σρόιτερ πήρε θέση για το «κόψιμο» της εκπομπής «Tik Talk» του Alpha με καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο.
Ο Γρηγόρης Πετράκος με ένα βίντεο, όπου παρουσίασε με εμπεριστατωμένο τρόπο τις προσωπικές του απόψεις, τονίζοντας πως δεν είναι επιστήμονας αλλά πολίτης που έκανε τη σχετική έρευνα,  ισχυρίστηκε, μη αμφισβητώντας την ύπαρξη του κορονοϊού, πως δεν υπάρχουν αξιόπιστα δεδομένα που να μας πείθουν για υψηλά ποσοστά θνησιμότητας, και ούτε θεωρεί πως είναι αναγκαία η κατατρομοκράτηση  του κόσμου που ασκείται.

Η εκπομπή με θέμα λοιπόν «κορονοϊός και θεωρίες συνωμοσίας», με καλεσμένους τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, Νικόλαο Σύψα, τον μουσικό Γρηγόρη Πετράκο και τον παιδίατρο/λοιμωξιολόγο Ιωάννη Καβαλιώτη, που επιμελήθηκε και μαγνητοσκοπήθηκε από τον Αντώνη Σρόιτερ για λόγους που διαφορετικά ερμηνεύονται από τους εμπλεκόμενους δεν  είχε προφανώς τα προσδοκόμενα αποτελέσματα. Ίσως γι'αυτό το λόγο τόσο απότομα και άκομψα "κόπηκε".

Τελικά, η ενημερωτική εκπομπή αντικαταστάθηκε από την ξένη ταινία «Ένοχο μυστικό». Η αλλαγή έγινε και στο πρόγραμμα του σταθμού, που υπάρχει στην επίσημη σελίδα του, αλλά το τρέιλερ της εκπομπής είναι ακόμα on air, στο επίσημο κανάλι του Alpha στο Youtube, αλλά και στα social media του Αντώνη Σρόιτερ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου στον τοίχο του, που σχολιάζει το γεγονός:



Αντώνης Σρόιτερ: «Η συγκυρία κρίθηκε ακατάλληλη»

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media, ο Αντώνης Σρόιτερ πήρε θέση, λέγοντας ότι: 
«Η εκπομπή που δεν προβλήθηκε, έδινε για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε κορυφαίους λοιμωξιολόγους και άλλους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, να αποδημήσουν έναν προς έναν, με στοιχεία, έρευνες και αριθμούς, όλους τους ισχυρισμούς των συνωμοσιολόγων και αρνητών.
Οι ισχυρισμοί που διαδίδονται μήνες τώρα, χωρίς κανέναν αντίλογο, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ακριβώς επειδή δεν αποδομούνται, φουντώνουν και βρίσκουν υποστηρικτές, είμαι της άποψης, ότι μπροστά σε μία επικίνδυνη άποψη η θεωρία, στέκεσαι απέναντι την κοιτάς στα μάτια και τη συντρίβεις με στοιχεία και ντοκουμέντα. Δεν προσποιείσαι ότι δεν υπάρχει γιατί θα τη βρεις μπροστά σου. Κρίθηκε παρόλα αυτά ότι η συγκυρία είναι ακατάλληλη».




Ας παρακολουθήσουμε το βίντεο με το οποίο παρουσίασε τους προβληματισμούς του ο Γρηγόρης Πετράκος, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο (μιας και το youtube  δεν επέτρεψε την δημοσίευσή του):

https://www.facebook.com/greg.petrakos/videos/3511931888853127



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.