Ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος τα είπε όλα:

"Πραγματοποιήθηκε επιτέλους η "ενότητα της αριστερας" όχι στις διαδηλώσεις για την Πρωτομαγιά, όχι για τα μνημόνια, όχι στο δημοψήφισμα, όχι για την υπεράσπιση των ανθρώπων που καταστρέφονται από τις συνέπειες των ασκούμενων πολιτικών, όχι για να προστατευθεί το εισόδημα των ανθρώπων που δεν εργάζονται λόγω πανδημίας και των ανεργων και απόρων, όχι κατά του Πτωχευτικού Κώδικα και των πλειστηριασμών, όχι εναντίον των αμερικανικών βάσεων που πλημμύρισαν τη χώρα, όχι για να υπερασπιστούμε την εθνική ανεξαρτησία της πατρίδας μας από τους Προστάτες, Κηδεμόνες και Πιστωτές που την έχουν αρπάξει, αλλά για το δικαίωμα διαδηλώσεων εντός lockdown! Ποιός θα το πίστευε;"



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.