Μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς απαίτησαν με παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας αντιπροσωπείες του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, Ομοσπονδιών και Συνδικάτων. Η κινητοποίηση, που έγινε με όλα τα μέτρα προστασίας, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της μέρας δράσης για την Υγεία.

Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν με τα πανό τους τα Συνδικάτα Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, ΟΤΑ, ΣΕΤΗΠ, Επισιτισμού - Τουρισμού, Τύπου - Χάρτου, Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος - ΣΕΘΕΑ - ΣΕΗ κ.ά. «Δημόσιο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης, υποχρεωτικό για όλους» έγραφε το πανό της ΟΒΣΑ, ενώ στην κινητοποίηση συμμετέχει και η Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και Περιχώρων.

Οι εργαζόμενοι κρατούσαν πικέτες που αναγράφονταν τα αιτήματά τους όπως: Μαζικά τεστ Covid σε όλο το λαό, επίταξη των ιδιωτικών δομών Υγείας, πρόσληψη μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων στην Υγεία.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.