Στις 02:00 το πρωί, αμίλητος και φορώντας μάσκα, ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, αποχωρεί με χειροπέδες, συνοδεία αστυνομικών από το γραφείο της ανακρίτριας στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Λίγα λεπτά νωρίτερα και μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, είχε δοθεί το πράσινο φως για την προφυλάκισή του, με σκοπό την αποτροπή διάπραξης νέων αδικημάτων.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης απολογείτο επί σχεδόν πέντε ώρες ενώπιον της ανακρίτριας για το κακούργημα «βιασμού κατά συρροή» ανηλίκων.

Ύστερα από μαραθώνια διαδικασία με εξέταση μαρτύρων, μεταξύ των οποίων ήταν η πρώην υπουργός Πολιτισμού, Ελένη Κούρκουλα και ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης, ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του και ομόφωνα έδειξαν το δρόμο της φυλακής στον τέως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Στις φυλακές Τρίπολης αποφασίστηκε να οδηγηθεί ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για το κακούργημα του «βιασμού κατά συρροή» σε βάρος ανηλίκων.

Η συγκεκριμένη φυλακή - όπως και αυτή των Γρεβενών - διαθέτει ειδική πτέρυγα για όσους κατηγορούνται για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.