Το ΕΣΥ δείχνει να έχει κρασάρει .... Με τις κλίνες των ΜΕΘ να μην επαρκούν πλέον για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες λόγω του καλπασμού της επιδημίας, πρωτοφανείς εικόνες έρχονται από τα νοσοκομεία των Αθηνών.
«Δεν υπάρχει καμία κλίνη ΜΕΘ και καμία απλή κλίνη Covid στο Γεννηματάς. Αντίθετα, υπάρχουν 8 με 10 διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ κι αναμένουμε να αδειάσουν κρεβάτια για να τους βάλουμε» ανέφερε στο Open, ο Σπύρος Αντωνόπουλος, διευθυντής του Ακτινολογικού στο Γεννηματάς.

28 διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ

Τουλάχιστον 28 διασωληνωμένοι ασθενείς νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ στα νοσοκομεία της Αττικής και συγκεκριμένα: 9 στη Νίκαια, 5 στο Θριάσιο, 4 στο Σισμανόγλειο, 8 στο Γεννηματάς και 2 στο Λαϊκό.

«Πεθαίνουν ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ ευρισκόμενοι σε λίστα αναμονής (64χρονη με 10 ημέρες εκτός ΜΕΘ στο "Αμαλία Φλέμινγκ, και άλλοι)».
Αυτό καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Θα γίνεται διαλογή ασθενών ;

Έκδηλη είναι η ανησυχία των γιατρών που όπως διαμηνύουν θα αναγκαστούν να προχωρούν σε διαλογή ασθενών που θα εισέρχονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Και όλα αυτά ενώ, όπως διαρρέει, μειώθηκε τις τελευταίες ημέρες ο ρυθμός των προς εμβολιασμό πολιτών, ίσως και εξαιτίας των συγκεχυμένων κι αντιφατικών ανακοινώσεις για εμβόλια που άλλες χώρες σταματούν κι άλλες συνεχίζουν, επιτείνοντας την ανασφάλεια στους πολίτες.

Πάνω από 3.000 τα κρούσματα σήμερα;

Οι ειδικοί σήμερα, τόνιζαν πως τις επόμενες μέρες τα κρούσματα θα ξεπεράσουν τις 3.000. Αυτό θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες από σήμερα. Ήδη χτες, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.533 με μόλις 19.000 τεστ ενώ ο δείκτης θετικότητας σκαρφάλωσε πάνω από 12% γεγονός που πιστοποιεί την διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Σήμερα τα τεστ αναμένεται να είναι πάρα πολλά  αλλά το ίδιο και τα κρούσματα  
που θα ανιχνευθούν και δυστυχώς και ο αριθμός των διασωληνωμένων που έχει προκαλέσει ασφυξία στις μονάδες ΜΕΘ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.