Αστυνομική αγριότητα με ξυλοδαρμούς πολιτών μπροστά στα μάτια παιδιών που έπαιζαν στο πάρκο, Κυριακή μεσημέρι.

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει. Η αυθαιρεσία κι η αγριότητα της αστυνομίας Χρυσοχοΐδη - Μητσοτάκη ανεβαίνει σε άλλη πίστα.




Επεισόδια ξέσπασαν το μεσημέρι της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. και τα καθεστωτικά ΜΜΕ, περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που πραγματοποιούσαν ελέγχους για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού, στο άλσος της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα, γίνεται λόγος για ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων αλλά και μέσα από βίντεο που ανέβηκε στα σόσιαλ μίντια τα πράγματα φαίνεται να έγιναν διαφορετικά. Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για εφόδους της αστυνομίας προκειμένου να κόψουν πρόστιμα και να τους απομακρύνουν από τις πλατείες παρότι πληρούσαν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Οι κάτοικοι είδαν τους αστυνομικούς να εφορμούν στην πλατεία και να δείχνουν το πλέον άγριο και βίαιο πρόσωπο τους. Μάλιστα, ένας από αυτούς πλησίασε ανυποψίαστο νεαρό και άρχισε να τον χτυπά με πτυσσόμενο γκλοπ. Όταν μαζί με άλλους νεαρούς διαμαρτυρήθηκε, ζητώντας να μάθει το λόγο της άγριας επίθεσης εναντίον του, ο αστυνομικός αντί απάντησης, συνέχισε να τον χτυπάει με το γκλομπ.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.