Στον χώρο του πρώην αστυνομικού τμήματος Επανομής, βρέθηκε σήμερα ο Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος κ. Χρήστος Μπουλούμπασης, προκειμένου να επιθεωρήσει την εγκατάσταση, ενόψει της επικείμενης μεταφοράς της Τροχαίας εκεί. Ο κ. Μπουλούμπασης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τοπικούς φορείς, αλλά και να πάρει μια κατ΄ ιδίαν εικόνα για το κτίριο, καθώς υπάρχει η σκέψη, πέραν της Τροχαίας, να μεταφερθεί στην Επανομή και το τμήμα Μουσικής της Αστυνομίας.

Παρών ήταν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Επανομής, Αντώνης Καζάκης, αλλά και ο Γιώργος Φεστερίδης ο οποίος, λόγω ιδιότητας, έχει βοηθήσει πάρα πολύ, όλο αυτό το διάστημα, ώστε η Επανομή να αποκτήσει και πάλι αστυνομική παρουσία μετά από χρόνια.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.